20.03.2014 10:19

Najčastejšie otázky

 

Má pitie aloe vera nejaké vedľajšie účinky ?

Je dôležité aké aloe vera človek pije, záleží akú má kvalitu... a aký zdroj, treba si urobiť prieskum trhu a porovnať parametre.Vedľajšie účinky nemá, možno snáď jeden, ktorý bol pozorovaný. Ale je to veľmi pozitívny vedľajší účinok, mužom, ktorí sa už rozlúčili so svojim porastom na hlave začali rásť nové vlasy :-)

Prečo je Clean 9 taký drahý ? Je to zaujímavý produkt, ale finančne náročný.

Aj je aj nie je. Treba sa na to pozrieť inou optikou. Ceny si určite nájdete na internete a viete si to zrátať. Takže, skúsme sa na to pozrieť. Ak chceme absolvovať vnútornú očistu, napr. črevnú sprchu, tak to niečo stojí. Potrebujete aspoň 4-5 procedúr. A to sme ešte len pri očiste, kde nás vyčistia...mechanicky, čiže z nás odíde aj to čo tam nepatrí, ale aj veľa toho, čo je pre našu črevnu mikroflóru potrebne. Druhý krok je navštíviť nejakého erudovaného výživového poradcu. A taký kvalitný tiež niečo stojí. Tretí krok, nákup plnohodnotnej výživy, ďalšia finančná položka. Tak si to zrátajte, čo vám výjde a odpovedzte si sami. Clean 9 je dokonale zladený produkt, kde absolvujete, vyčistenie, výživu, reštart organizmu a ako bonus, schudnete.Dostanete dokonalý rozpis na každý deň ako ho "používať" Je to naozaj skvelý produkt...absolvovala som to ja a veľa ľudí v mojom blízkom okolí, mužov aj žien a všetci boli nadmieru spokojní. Môžem len odporúčať.

Na internete je veľa ponúk nákupu aloe vera. Prečo sú také rozdielne ceny ?

Lebo je rozdiel v kvalite. Ak chcete užívať kvalitné aloe treba si preveriť z akého zdroja je. Či ten, čo ho predáva ho aj pestuje a môže garantovať, že sa pestuje na pôde bez pesticídov a herbicídov, alebo aloe len nakupuje a následne ho spracováva.

Dôležitý je aj proces stabilizácie (konzervácie) aloe. Či je to pasterizácia pri vysokej teplote, kde sa zničia všetky enzýmy, vitamíny a iné účinné látky alebo je stabilizované tak, aby sa všetko živé v aloe zachovalo.

Pozrite sa aj na to, čo výrobca používa na stabilizáciu aloe vera. Či sú to konzervanty na prírodnej báze alebo na báze inej.

Veľmi je dôležitá aj voda, tá má svoju "pamäť". Niektorí spracovatelia aloe vymrazia alebo vysušia, prevezú kam potrebujú a následne doplnia do produktu vodu. A práve zachovanie pôvodnej vody v aloe je veľmi dôležité.Vtedy je zabezpečená synergia všetkých látok v aloe.

—————

Späť